dakkapel-montage-bovenkant

Dakkapel Almere

Een dakkapel laten plaatsen in Almere? Kies dan voor Dakkapel Montage! Wij kunnen snel en goedkoop een dakkapel in Almere komen plaatsen, ongeacht of dit in Almere Buiten – Stad – Poort – Muziekwijk – Haven – Hout – Pampus, of andere wijk is.

Wij leveren 100% maatwerk met een hoge kwaliteitsgarantie. Standaard krijgt u bij ons 15 jaar garantie op een dakkapel in Almere. Weten hoeveel bij ons een dakkapel kost? Reken dat dan direct uit via onze dakkapel offerte calculator. U krijgt meteen de prijs in beeld.

dakkapel almere kunststof 4 meter

Op maat gemaakte dakkapellen

Wij bouwen en plaatsen op maat gemaakte dakkapellen. Dat betekent dat u zelf kunt aangeven hoe uw dakkapel in Almere eruit moet komen te zien. Wij zorgen er dan voor dat deze perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Wilt u een kunststof dakkapel en strak vormgegeven in dezelfde kleuren als de rest van uw kozijnen? Bij ons is dat geen probleem! Wij kunnen zelfs dakkapellen plaatsen van meer dan 6 meter. Voor een snelle prijsindicatie kunt u onze dakkapel prijzen bekijken. Voor een gerichte prijs kunt u gebruik maken van onze dakkapel offerte calculator. Zo ziet u direct wat de kosten zijn voor een dakkapel in Almere.

Dakkapellen geplaatst in Almere

dakkapel almere muziekwijk kunststof 5 meter
dakkapel almere stad kunststof glasroedes
dakkapel almere buiten kunststof plat dak 2 kamers

Binnen 1 dag een dakkapel in Almere geplaatst

Snel een dakkapel laten plaatsen in Almere? Bij ons is dat geen probleem. Wij plaatsen een dakkapel in Almere in slechts 1 dag tijd. ‘s-Ochtends beginnen we met de voorbereidingen en het openmaken van het dak, en aan het einde van de middag is de dakkapel geplaatst. U kunt dan ‘s-avonds de nieuwe ruimte in gebruik nemen!

Binnenkant laten afwerken

Wij kunnen ook de afwerking geheel verzorgen als u dat wilt. Zo kunnen wij ook de binnenkant van het dakkapel afwerken. Wilt u een vensterbank laten monteren of een andere extra? Bij ons is vanalles mogelijk.

Op onze site kunt u heel eenvoudig de kosten van een dakkapel voor Almere berekenen via onze dakkapel offerte tool. Deze tool geeft een zeer goede indicatie van de kosten.

Aangezien wij verschillende mogelijkheden hebben wat de afwerking betreft, kunt u het beste samen met onze dakkapel adviseur de wensen bespreken. Zodoende kunnen wij een nog nauwkeurige offerte neerleggen.

Onze dakkapel adviseur komt gratis en vrijblijvend bij u langs in Almere. Ook onze offertes zijn geheel kosteloos.

dakkapel almere afwerking

In Almere een dakkapel vergunning nodig?

In Almere is er in de regel geen dakkapel vergunning nodig wanneer de dakkapel aan de achterkant van het huis wordt geplaatst, mits deze uiteraard qua afmeting binnen de regelgeving valt. Voor nieuwbouwwoningen kan dit wel eens anders zijn. Normaal staat dit in het bouwbesluit.

Voor een dakkapel in Almere plaatsen aan de voorzijde of zijnkant van de woning is vaak wel een vergunning nodig. Hebben uw buren ook een dakkapel aan de voorkant, dan is een vergunning 9 van de 10 keer zo geregeld. Hier kunt u meer lezen over een dakkapel vergunning.

Goedkoopst een dakkapel? Doe dit dan samen met de buren.

Dakkapel Montage is een van de goedkoopste dakkapel bedrijven in Flevoland. U kunt dit zelf zien door een offerte bij een ander bedrijf op te vragen en naast onze dakkapel offerte te leggen. Bovendien krijgt u bij ons 15 jaar garantie op een dakkapel in Almere.

Wilt u samen met uw buren een dakkapel in Almere laten plaatsen, dan kunt u nog goedkoper uit zijn! U kunt dan beide van een interessante korting profiteren. Tegelijkertijd kunt u beide een dakkapel in dezelfde stijl wat vaak een stuk mooier oogt.

Op onze site kunt u gratis en vrijblijvend een offerte opvragen, maar ook direct een afspraak maken met onze dakkapel adviseur. De adviseur komt ook vrijblijvend langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. U zit nergens aan vast!

Bij ons krijgt u 15 jaar garantie

Kunststof dakkapel of een van hout?

De meeste mensen kiezen in Almere voor een kunststof dakkapel. Dit heeft meerdere redenen:

  • Woningen in Almere zijn relatief jong dus kunststof is dan vaak de beste optie
  • Kunststof dakkapellen zijn goedkoop
  • Kunststof dakkapellen hoeven niet iedere 5 jaar opnieuw geschilderd te worden
  • Kunststof heeft een langere levensduur dan hout en is daarom duurzamer
  • Dakkapellen van kunststof zijn onderhoudsarm en kleurvast
kunststof dakkapel almere prefab

Onze adviseur komt gratis langs

Projectontwikkelaar of aannemer in Almere?

Ook aannemers en projectontwikkelaars kunnen bij Dakkapel Montage terecht! Wij kunnen ook meerdere woningen voorzien van een fraai dakkapel. Hiervoor kunt u het beste direct contact met ons opnemen.