dakkapel-montage-bovenkant

Dakkapel Capelle

Als je in Capelle een dakkapel wilt laten plaatsen, zoek dan niet verder! Dakkapel Montage is specialist in het plaatsen van dakkapellen. Het maakt niet uit of je in het centrum van Capelle, Schollevaar of Oostgaarde woont; ons team is er voor je.

Wij bieden niet alleen op maat gemaakte oplossingen aan, maar garanderen ook een uitgebreide garantie van 15 jaar op je dakkapel in Capelle, en minstens zo belangrijk, we bieden de beste prijs! Je kunt heel eenvoudig via onze website een offerte aanvragen, die je direct per e-mail ontvangt. Bedenk wel dat deze offerte een indicatie is en dat in 80% van de gevallen de definitieve kosten lager uitvallen. Daarom adviseren we je om een geheel vrijblijvend gesprek met ons aan te gaan, of om onze gratis dakkapel adviseur bij je thuis uit te nodigen.

dakkapel in capelle

Ervaar meer ruimte en licht

Streef je naar meer ruimte en lichtinval, en wil je de beschikbare ruimte op je zolder of in een kamer optimaliseren, ongeacht de helling van het dak? Een uitbouw in de vorm van een dakkapel kan hierbij de oplossing bieden.

Aan de achterzijde van je woning kan dit vaak zonder de noodzaak van een dakkapel vergunning. Voor een dakkapel aan de voorkant of zijkant van je huis kunnen de regels verschillen, maar dankzij onze uitgebreide ervaring zijn we in staat om de mogelijkheden snel in te schatten. 

Wat je behoeften ook zijn, wij regelen het van A tot Z. De vergunning aanvragen, indien nodig, kunnen we ook bij helpen. Voor deskundige plaatsing van een dakkapel tegen de scherpste prijs ben je bij ons aan het juiste adres; onze prijzen zijn all-inclusive. Vraag vrijblijvend een offerte op.

meer licht ruimte dakkapel leiden

Een dakkapel op maat in Capelle

Onze expertise garandeert dat iedere dakkapel uniek is, van hoogwaardige kwaliteit, en volledig afgestemd op jouw wensen. Of je nu interesse hebt in een breed model van 5 of 6 meter of een specifiek ontwerp om je zolder perfect te gebruiken, wij realiseren het voor je. Het beste van alles!

We bieden de goedkoopste dakkapel prijzen in Capelle! We garanderen namelijk de laagste prijs, bovenop onze voortreffelijke service en voorwaarden.

Ben je benieuwd naar de kosten van een dakkapel, inclusief de installatie? Neem dan een kijkje op onze website of bereken meteen je gratis een offerte voor een kunststof dakkapel.

Reken jouw dakkapelprijs uit

Dakkapel op je huis in Capelle geplaatst

Wil je een traditionele dakkapel, een met een dakkapel met een schuin dak, een dakkapel met een plat dak, of zelfs een moderne uitvoering? Bij ons kan alles. Doordat wij altijd maatwerk leveren is van alles mogelijk.

dakkapel schuin dak creme 3 meter 50 breed

Binnen een dag een dakkapel in Capelle

Het installeren van een dakkapel kan in Capelle en omstreken binnen één dag gerealiseerd worden. Dit is mogelijk door te kiezen voor een prefab dakkapel, die al volledig voorgemonteerd uit de fabriek komt. Met een prefab model heb je toegang tot een breed scala aan opties, die allemaal vooraf in de fabriek worden geassembleerd. Dit zorgt ervoor dat de installatie bijzonder snel kan plaatsvinden.

Vrijblijvende offerte aanvragen, direct in je mailbox

Wist je dat je ook een dakraam kunt vervangen door een dakkapel of een renovatie kunt doen?

Wist je dat je ook een dakraam kunt vervangen door een dakkapel of een renovatie kunt doen?

Wil je de dakkapel direct laten afwerken?

Heb je zelf niet veel kluservaring of streef je naar een perfecte afwerking? Ook dan is Dakkapel Montage er voor jou! Afwerking beschouwen we als maatwerk. Voor meer informatie kun je een vrijblijvend gesprek inplannen met onze adviseur. Met zijn ruime ervaring in Capelle en omstreken kan hij je voorzien van deskundig advies.

dakkapel lelystad kunststof afgewerkt

Vergunning voor een dakkapel in Capelle?

Vaak is het dat je in Capelle geen vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van je huis. Voor dakkapellen aan de voorkant of zijkant kunnen echter andere regels gelden. Het is aan te raden de lokale voorschriften te raadplegen via het omgevingsloket of op de website van de gemeente Capelle of de informatie op onze website te bekijken. Hier staan ook alle richtlijnen. Wij kunnen tevens ook vergunningsvrije dakkapel voor je maken.

Overweeg samenwerking met je buren

Bij ons krijg je standaard 15 jaar garantie. Wil je nog voordeliger uit zijn? Overweeg dan een dakkapel plaatsing samen met je buren. Door sommige kosten te delen, profiteer je beiden van een voordeligere prijs.

In 1 dag een prefab dakkapel op je dak

Kies je voor een Kunststof of Houten dakkapel in Capelle?

Veel inwoners van Capelle geven de voorkeur aan kunststof vanwege de talrijke voordelen. Deze zijn onderhoudsvriendelijk, kleurvast en bieden een lange levensduur. Hout is een geliefde keuze voor historische gebouwen. Wat je voorkeur ook is, wij zijn er om je bij te staan.

De voordelen op een rij:

  • Voordeliger in prijs en een sterk materiaal
  • Nagenoeg geen onderhoud nodig, dus ook niet elke 5 jaar meer schilderen
  • Kunststof is kleurvast, en we kunnen de kleur afstemmen op je kozijnen
  • Lange levensduur van kunststof dakkapellen
  • Elke gewenste stijl is mogelijk ook een natuurlijke uitstraling
  • Snelle oplevering
  • Volledig op maat gemaakt, alle afmetingen mogelijk
  • Een duurzame keuze
  • Elke breedte is mogelijk, zelfs breder dan 7 meter

Onze adviseur komt kosteloos bij je langs

Voor een goed overzicht van wat er mogelijk is, kun je het beste een afspraak maken met onze adviseur. Hij zal, geheel vrijblijvend, samen met jou jouw wensen en de opties doornemen en je van advies voorzien. Dankzij zijn uitgebreide ervaring slaagt hij er vaak in om klanten aangenaam te verrassen. Omdat we onze dakkapellen in onze eigen werkplaats vervaardigen (prefab), zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers. Dit stelt ons in staat om de laagste prijzen te garanderen en daarmee de goedkoopste te zijn, inclusief de installatie en alle bijkomende werkzaamheden.