dakkapel-montage-bovenkant

Dakkapel Leiden

Wil je in Leiden een dakkapel laten installeren? Zoek dan niet verder! Dakkapel Montage is de specialist voor deze klus. Of je nu in het centrum van Leiden, de Merenwijk of de Stevenshof woont; wij staan voor je klaar.

We garanderen niet alleen maatwerk maar ook een royale garantie van 15 jaar op je dakkapel in Leiden, en zeker ook niet onbelangrijk, de laagste prijs! Op onze website kun je eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Deze ontvang je direct in de mail. Vergeet niet dat deze indicatief is en in 80% van de gevallen lager uitvalt. Daarom raden we je altijd aan om een geheel vrijblijvend gesprek met ons aan te gaan, of de gratis dakkapel adviseur te laten langskomen.

dakkapel leiden

Ervaar meer ruimte en licht

Wil je meer ruimte en licht ervaren, de loopruimte vergroten, ongeacht de dakhelling? De zolder etage of kamer kan veel efficiënter benut worden door de uitbouw te plaatsen. Dit is zonder bouwvergunning mogelijk wanneer dit aan de achterkant van het huis gebeurt. Voorkant of zijkant gevel kan soms anders zijn, maar door onze jarenlange ervaring kunnen wij de mogelijkheden vrij snel beoordelen. Wat er ook nodig is, wij zorgen voor alles. Vakkundig een dakkapel plaatsen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze prijs is inclusief plaatsing en gegarandeerd de goedkoopste.

meer licht ruimte dakkapel leiden

Een dakkapel op maat voor Leiden

Ons vakmanschap zorgt ervoor dat elke dakkapel uniek is, van hoogwaardige kwaliteit is, en volledig naar wens is. Of je nu kiest voor een breed model van 6 meter breed of een specifiek design om jouw zolder optimaal te benutten, wij maken het mogelijk. En het mooiste? Wij zijn de meest voordelige aanbieder in de regio Zuid-Holland! Wij hebben namelijk de laagste prijs garantie naast onze uitstekende service en voorwaarden.

Prijs van een dakkapel weten inclusief plaatsing? Bekijk ze op onze website of bereken direct jouw kunststof dakkapel offerte.

Reken jouw dakkapelprijs uit

Dakkapel op je huis in Leiden geplaatst

Een traditionele dakkapel behoort tot de opties waaronder met een schuin dak, ongeacht de helling, of plat dak, maar ook iets moderns. Bij ons kun je alle kanten uit omdat we alles op maat leveren.

In één dag een dakkapel in Leiden

Het plaatsen van een dakkapel in Leiden en omgeving kan in 1 dag. Je kunt namelijk ook een (kant-en-klaar) dakkapel laten plaatsen. Bij prefab heb je ongelooflijk veel opties en die kunnen in de fabriek vooraf af gemonteerd worden. Zo gaat de plaatsing super snel. 

Wist je dat je ook een dakraam kunt vervangen door een dakkapel of een renovatie kunt doen?

Wil je de dakkapel direct laten afwerken?

Ben je niet zo handig of wil je dat alles perfect wordt afgewerkt? Dakkapel Montage staat ook dan voor je klaar! Afwerking is maatwerk. Wil je meer informatie? Plan dan een vrijblijvend gesprek in met onze adviseur. Hij heeft veel ervaring met woningen in Leiden en geeft je graag advies.

dakkapel lelystad kunststof afgewerkt

Vergunning voor een dakkapel in Leiden?

In veel gevallen is er in Leiden geen vergunning nodig voor een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Echter, voor dakkapellen aan de voor- of zijkant kan dit anders zijn. Controleer de lokale regelgeving op de website van de gemeente Leiden of bekijk de informatie op onze site.

Overweeg samenwerking met je buren

Bij ons krijg je standaard 15 jaar garantie. Wil je nog voordeliger uit zijn? Overweeg dan een dakkapel plaatsing samen met je buren. Door sommige kosten te delen, profiteer je beiden van een voordeligere prijs.

Binnen 1 dag een prefab dakkapel

Kunststof of Hout voor je dakkapel, waar kies je voor?

De meeste inwoners van Leiden kiezen voor kunststof vanwege de vele voordelen. Zo zijn ze onderhoudsarm, kleurvast en hebben een lange levensduur. Hout wordt vaak gekozen voor historische panden. Welke keuze je ook maakt, wij staan voor je klaar.

de voordelen:

  • Goedkoper
  • Onderhoudsarm en hoeven niet iedere 5 jaar geschilderd te worden
  • Kunststof is een kleurvast materiaal waarbij wij de kleur kunnen laten matchen met de kozijnen
  • Dakkapellen van kunststof hebben een zeer lange levensduur
  • Iedere uitstraling mogelijk
  • Korte levertijd
  • Op maat gemaakt
  • Duurzame investering
  • Iedere breedte leverbaar, ook meer dan 7 meter

Onze adviseur komt gratis langs

Om de mogelijkheden te bespreken kun je het beste eens in gesprek gaan met onze adviseur. Die gaat samen met je naar de wensen en mogelijkheden kijken, geheel vrijblijvend, en je advies geven. Door de jarenlange ervaring weet hij mensen vaak positief te verrassen. En doordat onze dakkapellen in eigen werkplaats worden gemaakt (prefab), hoeven wij niet extern in te kopen, en hebben wij altijd de laagste prijs, inclusief plaatsing en alle bijkomstigheden.