dakkapel-montage-bovenkant

Dakkapel Leiden

Wil je in Leiden een dakkapel laten installeren? Zoek dan niet verder! Dakkapel Montage is jouw betrouwbare partner voor deze klus. Of je nu in het centrum van Leiden, de Merenwijk of de Stevenshof woont; wij staan voor je klaar.

We garanderen niet alleen maatwerk maar ook een royale garantie van 15 jaar op je dakkapel in Leiden! Op onze website kun je eenvoudig en snel een offerte aanvragen, waarbij je de prijs direct te zien krijgt. Je kunt de offerte ook direct naar jezelf laten mailen.

dakkapel leiden

Een dakkapel op maat voor Leiden

Ons vakmanschap zorgt ervoor dat elke dakkapel uniek en volledig naar wens is. Of je nu kiest voor een breed model van 6 meter of een specifiek design om jouw zolder optimaal te benutten, wij maken het mogelijk. En het mooiste? Wij zijn de meest voordelige aanbieder in de regio Zuid-Holland!

Nieuwsgierig naar onze prijzen? Bekijk ze op onze website of bereken direct jouw dakkapel offerte.

Reken jouw dakkapelprijs uit

Dakkapellen in Leiden geplaatst

dakkapel lelystad punter kunststof 4 meter
dakkapel lelystad met buren
dakkapel lelystad haven kunststof

In één dag een dakkapel in Leiden

Ons deskundige team kan binnen slechts één dag een dakkapel in Leiden plaatsen. Dat betekent dat je dezelfde avond al kunt genieten van je nieuwe ruimte. Optioneel verzorgen we ook de complete afwerking voor je.

Wil je de dakkapel direct laten afwerken?

Ben je niet zo handig of wil je dat alles perfect wordt afgewerkt? Dakkapel Montage staat ook dan voor je klaar! Afwerking is maatwerk. Plan daarom een vrijblijvend gesprek in met onze adviseur. Hij heeft veel ervaring met woningen in Leiden en geeft je graag advies.

dakkapel lelystad kunststof afgewerkt

Vergunning voor een dakkapel in Leiden?

In veel gevallen is er in Leiden geen vergunning nodig voor een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Echter, voor dakkapellen aan de voor- of zijkant kan dit anders zijn. Controleer de lokale regelgeving op de website van de gemeente Leiden of bekijk de informatie op onze site.

Overweeg samenwerking met je buren

Bij ons krijg je standaard 15 jaar garantie. Wil je nog voordeliger uit zijn? Overweeg dan om samen met je buren een dakkapel te laten plaatsen. Door sommige kosten te delen, profiteer je beiden van een voordeligere prijs.

Bij ons krijgt u 15 jaar garantie

Kunststof of hout voor je dakkapel, waar kies je voor?

De meeste inwoners van Leiden kiezen voor kunststof vanwege de vele voordelen. Zo zijn ze onderhoudsarm, kleurvast en hebben een lange levensduur. Hout wordt vaak gekozen voor historische panden. Welke keuze je ook maakt, wij staan voor je klaar.

  • Kunststof dakkapellen zijn goedkoper
  • Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm en hoeven niet iedere 5 jaar geschilderd te worden
  • Kunststof is een kleurvast materiaal waarbij wij de kleur kunnen laten matchen met uw kozijnen
  • Dakkapellen van kunststof hebben een zeer lange levensduur
dakkapellen lelystad

Onze adviseur komt gratis langs