dakkapel-montage-bovenkant

Dakkapel Lelystad

In Lelystad een dakkapel laten plaatsen? Dan bent u bij Dakkapel Montage aan het juiste adres! Wij kunnen goedkoop en snel in Lelystad een dakkapel plaatsen, ongeacht of dit in Lelystad Haven is, Zuiderzeewijk, Hollands Hout, of andere wijk.

Naast 100% maatwerk geven wij ook een garantie van maar liefst 15 jaar op uw dakkapel in Lelystad! Via onze site kunt u direct een dakkapel offerte aanvragen waarop u niet hoeft te wachten. De prijs komt namelijk direct in beeld. U kunt tevens de offerte direct naar uzelf toemailen.

dakkapel lelystad

Een dakkapel op maat

Wij leveren 100% maatwerk en dat betekent dat u een dakkapel in Lelystad kunt laten plaatsen welke perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw woning. Bij ons hoeft u geen compromissen te sluiten. Wilt u een kunststof dakkapel van 6 meter breed met een plat dak, of de nok laten verhogen zodat u zelfs een kleine zolder optimaal kunt benutten? Bij ons kan het allemaal!

Bovendien zijn wij de goedkoopste van Flevoland! Neem maar eens een kijkje bij onze dakkapel prijzen. Uiteraard kunt u ook direct een dakkapel offerte berekenen op onze site. Op de prijs hoeft u niet te wachten want die ziet u meteen.

Dakkapellen in Lelystad geplaatst

dakkapel lelystad punter kunststof 4 meter
dakkapel lelystad met buren
dakkapel lelystad haven kunststof

In slechts 1 dag een dakkapel in Lelystad geplaatst

Ons vakkundige team kan in Lelystad een dakkapel plaatsen in slechts 1 dag. Dat betekent dat wij ‘s-Ochtends beginnen en u ‘s-avonds gebruik kunt maken van de mooie nieuwe (zolder) kamer en hem kunt gaan inrichten. Optioneel kunnen wij ook de afwerking verzorgen!

Laat de binnenkant meteen door ons afwerken!

Bent u zelf niet handig, of wilt u de nieuwe kamer perfect afgewerkt hebben, dan kunt u ook een beroep doen op Dakkapel Montage! Wij kunnen namelijk ook de afwerking voor u verzorgen.

Het laten afwerken is maatwerk, en daarom kunt u het beste met onze adviseur een vrijblijvende afspraak maken om alle wensen eens te bespreken. Soms kunnen dingen eenvoudiger dan u denkt. Onze adviseur heeft veel ervaringen met woningen in Lelystad. Maak gerust kosteloos een afspraak met onze adviseur.

Wilt u weten wat een dakkapel in Lelystad u gaat kosten in dan kunt u via onze site direct een dakkapel offerte berekening starten waarbij u gelijk de prijs ziet.

dakkapel lelystad kunststof afgewerkt

Een dakkapel vergunning in Lelystad nodig?

Normaal gesproken is er in Lelystad geen dakkapel vergunning nodig wanneer de dakkapel aan de achterkant van de woning wordt geplaatst. Bij nieuwbouw woningen kan dit anders zijn, en dat is in het bouwbesluit terug te vinden.

Wanneer er in Lelystad een dakkapel geplaatst moet worden aan de voorzijde of zijkant van de woning dan is daar vaak wel een vergunning voor nodig. Hebben de buren al een dakkapel aan de voorzijde, dan is dat voor u hoogstwaarschijnlijk ook geen probleem. U kunt op de website van de gemeente Lelystad meer lezen over vergunningen en bij ons op de site op de pagina dakkapel vergunningen, waar u tevens algemene regels terugvindt.

Nog goedkoper een dakkapel, plan dit dan samen met uw buren in Lelystad.

Bij ons krijgt u standaard 15 jaar garantie op uw dakkapel in Lelystad. Tevens zijn wij het goedkoopste dakkapellen bedrijf van Flevoland!

Wilt u nog goedkoper uitzijn met een dakkapel in Lelystad dan kunt u samen met uw buren een dakkapel laten plaatsen. Zo kunnen wij bepaalde kosten verdelen over 2 huishoudens en daardoor bent u beiden goedkoper uit!

Voor vrijblijvend advies kunt u ook een afspraak maken met onze dakkapel adviseur. Hij komt graag bij u langs in Lelystad.

Bij ons krijgt u 15 jaar garantie

Kiest u in Lelystad voor een kunststof dakkapel of een van hout?

De meeste mensen kiezen in Lelystad voor een kunststof dakkapel. Hout wordt meestal gekozen bij oude huizen en monumentale panden. De redenen om ook voor een kunststof dakkapel te kiezen leest u hieronder:

  • Kunststof dakkapellen zijn goedkoper
  • Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm en hoeven niet iedere 5 jaar geschilderd te worden
  • Kunststof is een kleurvast materiaal waarbij wij de kleur kunnen laten matchen met uw kozijnen
  • Dakkapellen van kunststof hebben een zeer lange levensduur
dakkapellen lelystad

Onze adviseur komt gratis langs