dakkapel-montage-bovenkant

Dakkapel Maassluis

Wilt u in Maassluis een dakkapel laten plaatsen? Dan bent u bij Dakkapel Montage aan het juiste adres! Snel en voordelig kunnen wij een dakkapel in Maassluis voor u plaatsen, ongeacht de wijk waarin u woont.

We bieden niet alleen 100% maatwerk, maar ook een indrukwekkende garantie van 15 jaar op uw dakkapel in Maassluis. Via onze website kunt u meteen een offerte voor uw dakkapel aanvragen. De prijs wordt direct weergegeven en u kunt de offerte meteen naar uzelf mailen.

dakkapellen maassluis

Een dakkapel op maat in Maassluis

Wij staan voor 100% maatwerk, zodat u een dakkapel kunt laten plaatsen die naadloos aansluit op uw wensen en de stijl van uw huis. Geen concessies bij ons. Of u nu een kunststof dakkapel van 6 meter breed (of zelfs breder) met een plat dak wenst, of de nok wilt laten verhogen: wij maken het mogelijk!

Daarbij zijn wij een van de meest voordelige aanbieders in de regio. Bekijk onze dakkapel prijzen online. U kunt ook direct op onze website een offerte voor uw dakkapel berekenen en de prijs meteen inzien.

Dakkapellen in Maassluis geplaatst

dakkapel lelystad punter kunststof 4 meter
dakkapel lelystad met buren
dakkapel lelystad haven kunststof

Dakkapel in één dag geplaatst in Maassluis

Ons professionele team kan in Maassluis uw dakkapel in slechts één dag plaatsen. We starten in de ochtend en tegen de avond kunt u al genieten van uw nieuwe ruimte. We bieden ook optionele afwerkingsdiensten aan.

Afwerking door Dakkapel Montage

Als u zelf niet zo handig bent, of u wilt gewoon een perfecte afwerking, dan staat Dakkapel Montage voor u klaar. Omdat afwerking maatwerk is, raden we aan om een vrijblijvend gesprek met onze adviseur te plannen. Hij heeft ruime ervaring met woningen in Maassluis en kan u van het beste advies voorzien.

Heeft u interesse in de kosten van een dakkapel in Maassluis? Start direct een offerte berekening op onze website en zie meteen de prijs.

dakkapel lelystad kunststof afgewerkt

Vergunning voor een dakkapel in Maassluis

In veel gevallen is er in Maassluis geen vergunning nodig voor een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Echter, voor plaatsing aan de voor- of zijkant kan dit anders liggen. Check altijd de regelgeving bij de gemeente Maassluis of raadpleeg onze pagina over dakkapel vergunningen voor algemene informatie.

Samen met uw buren een dakkapel plaatsen

Bij ons krijgt u standaard 15 jaar garantie op uw dakkapel in Maassluis. Wilt u kosten besparen? Overweeg dan om samen met uw buren een dakkapel te laten plaatsen. Zo kunnen bepaalde kosten over twee huishoudens worden verdeeld.

Neem voor vrijblijvend advies contact op met onze dakkapel adviseur. Hij komt graag bij u langs in Maassluis.

Bij ons krijgt u 15 jaar garantie

Waar kiest u voor: kunststof of hout?

De meeste mensen kiezen in Maassluis voor een kunststof dakkapel. Hout wordt meestal gekozen bij oude huizen en monumentale panden. De redenen om ook voor een kunststof dakkapel te kiezen leest u hieronder:

  • Kunststof dakkapellen zijn goedkoper
  • Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm en hoeven niet iedere 5 jaar geschilderd te worden
  • Kunststof is een kleurvast materiaal waarbij wij de kleur kunnen laten matchen met uw kozijnen
  • Dakkapellen van kunststof hebben een zeer lange levensduur
dakkapel maassluis schuin dak pregab kunststof dakpannen
Wij bouwen ook prefab dakkapellen met een schuin dak

Onze adviseur komt gratis langs