Dakkapel Offerte

Ontvang gratis een dakkapel offerte

Gratis een dakkapel offerte aanvragen? Op onze website kan dat heel eenvoudig. Wij hebben namelijk een dakkapel calculator op de site staan waarmee u zelf direct de dakkapel prijs kunt uitrekenen. De prijs komt direct in beeld zodat u ook meteen ziet op welk bedrag u uitkomt. Na het invullen van de breedte, hoogte, en andere wensen, kun u de dakkapel offerte naar uzelf toemailen!

Dakkapel offerte – zelf prijs berekenen

Klik op Kunststof of Hout hieronder

dakkapel-kunststof
Kunststof dakkapel
dakkapel-hout
Houten dakkapel

Reken zelf de kosten uit. Alle prijzen zijn inclusief.

Inclusief btw & montage, dus all in!

Ontvang van ons een dakkapel offerte

Als u een geheel vrijblijvend traditioneel gebouwde dakkapel wilt, dan kun u hieronder ook een dakkapel offerte aanvragen. Naast traditioneel gebouwd is het ook mogelijk of een vrijblijvend prefab dakkapel offerte te ontvangen. U kunt dit dan aangeven bij vraag / opmerking in het onderstaande formulier.

*Indien u een offerte wilt ontvangen voor meerdere dakkapellen dan verzoeken wij u om onderaan het formulier bij de opmerking dit op te geven. Laat u samen met de buren tegelijkertijd een dakkapel plaatsen, dan is er een extra korting van toepassing namelijk.

Maten groter dan 5 meter zijn ook mogelijk. Ook dit geeft u het beste op bij de notities.

Wilt u een globale prijsberekening ontvangen, dan kunt u ook zelf de dakkapel kosten berekenen. Scrol hiervoor naar boven toe of klik hier op  dakkapel offerte kunststof of dakkapel offerte hout.

Het voordeel van een dakkapel van kunststof is dat kunststof onderhoudsvrij is en een bijzonder lange levensduur kent. Zo hoeft kunststof niet iedere 5 jaar opnieuw geschilderd te worden om het hout te beschermen tegen weersinvloeden. Kunststof is een kleurvast materiaal en verkleurt met de tijd niet. De meeste mensen kiezen voor een dakkapel offerte voor een kunststof uitvoering omdat deze de meeste voordelen biedt.

Met name bij oudere woningen kiest men voor een houten dakkapel. Oudere woningen hebben een traditionele bouwstijl, en daar past een modern kunststof dakkapel minder goed bij. Bovendien kunnen wij de houten dakkapel in exact dezelfde stijl bouwen als die van de woning zodat dit perfect aansluit. De meeste mensen met een woning van zo’n 100 jaar oud kiezen voor een dakkapel offerte hout.

  ABCDEFGHIJ

  Hoogte dakkapel

  Breedte dakkapel

  Dakhelling in graden

  Welke gevel

  Dakkapel komt op de (etage)

  Materiaal kozijn

  Kleur kozijn

  Kleur raam

  Materiaal zijwanden

  Kleur zijwanden

  Materiaal boeidelen

  Kleur boeidelen

  Aantal draai/kiep ramen

  Aantal vaste ramen

  Aantal insectenhorren

  Aantal ventilatieroosters

  Rolluiken elektrisch

  Afval afvoeren

  Aanhef

  Voorletters

  Achternaam

  Straat + Huisnummer

  Postcode

  Plaats

  Telefoon

  Email

  Vrijblijvend gesprek met adviseur

  Gewenst contactmoment

  Aanvullende informatie