Dakkapellen Alkmaar

Dakkapel specialist in Alkmaar.

Dakkapelmontage is een bedrijf dat zich in de provincie Noord-Holland bevindt. Het bedrijf beschikt over een groot team aan specialisten die binnen 1 dag een dakkapel van uitstekende kwaliteit kan plaatsen. 

Voor ons bestaat de functie niet alleen uit het plaatsen van een dakkapel maar wij vinden het net zo belangrijk om met de klanten mee te denken. Het dakkapel moet niet alleen ruimte opleveren, ook de eenheid met de woning moet overeen komen zodat de uitstraling er goed blijft uit zien. 

Bent u dus iemand die opzoek is naar een goed kwalitatief nieuw dakkapel? Dan bent u bij de specialist in Alkmaar op het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten kappellen aan, zo hebben wij bijvoorbeeld een kunstof of houten dakkapel. 

 

Korting op dakkapellen bij dakkapelmontage Alkmaar

Zoals u kan zien staan alle prijsindicaties op de dakkapel-prijzen-pagina. Deze dakkapel prijzen zijn incl. 21% btw en incl. 6% voor de montage.
Wanneer u van plan bent om niet één dakkapel te laten monteren, maar meerdere dan betekent dat korting. Hoe meer dakkapellen hoe meer dakkapel-korting. Direct een dakkapel offerte?

Als u benieuwd bent naar alle mogelijkheden dan raden wij aan om contact met ons op te nemen. Wij hebben een aantal adviseurs die vrijblijvend bij u langskomen om te kijken naar alle mogelijke opties. Vervolgens kunt u een keuze maken en stellen wij een gepaste offerte op. 

Voordelen van een dakkapel

Twijfelt u nog om een dakkapel aan te schaffen? Wij gaan een paar voordelen opsommen zodat u een beter idee krijgt van een dakkapel:

  • Zodra u een dakkapel hebt laten monteren zal u al snel merken dat u over meer ruimte beschikt. Of u gebruik gaat maken van deze ruimte laten we aan u over.
  • Niet alleen creëert u meer ruimte, maar ook krijgt u meer lichtinval. Dit kan bijv. handig zijn als u een donkere zolderkamer hebt. 
  • Naast meer licht en ruimte hebt u ook een beter en misschien ook wel een mooier uitzicht.
  • Als u voor een kunststof dakkapel kiest dan hebt u weinig onderhoud. Kunststof gaat namelijk niet rotten. 

 

Voor meer informatie over alle mogelijkheden raden wij aan om eens verder te kijken naar onze site. Direct de prijs berekenen kan ook!