Dakkapel plaatsen Appingedam

Op zoek naar een goede dakkapel monteur regio Appingedam? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dakkapelmontage heeft al reeds vele jaren ervaring en komt met plezier een dakkapel bij u plaatsen van goede kwaliteit. Het plaatsen van een dakkapel gebeurt in 1 dag.

Wij vinden dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn en dat willen wij graag bewijzen. Bekijk zelf de actuele prijs via onze gratis dakkapel offerte pagina.

Verschillende soorten dakkapellen

Naast prefab dakkapellen van hout of kunststof , plaatsen wij ook de traditionele kapellen. Een traditioneel dakkapel houdt in dat er te plaatsen een kapel wordt gemonteerd naar de stijl van uw huis. Hierbij wordt dan ook rekening gehouden met het dakraam en de kozijnen. 

De materialen van de dakkapellen kunt u zelf kiezen, dit geldt voor de traditionele dakkapel en de prefab dakkapel. Het materiaal bepaalt uiteindelijk de uitstraling, het comfort en de prijs.

Dakkapel op maat  

De prijs van de kapel hangt af van veel factoren. De afmeting en de keuze van het materiaal spelen de belangrijkste rol in de prijsbepaling. Onze best verkochte materialen zijn hout en kunststof. Deze materialen kunt u ook combineren, bijvoorbeeld een houten kozijn en een kunststof afwerking. 

Naast de materialen kunt u ook de hoogte en de breedte zelf bepalen. Er zijn 2 maten waaruit u kunt kiezen nl. 150cm hoog of 175cm hoog. 

Zoals u ziet, kunt u bij ons alle kanten op. Een dakkapel offerte op maat laten maken is voor ons geen probleem!

Is er in Appingedam een dakkapel vergunning nodig?

Vaak weten mensen niet of ze een vergunning nodig hebben om een dakkapel te kunnen laten plaatsen. Voor iedere regio in Nederland is dit anders. Op sommige plaatsen heeft u een vergunning nodig en op sommige plaatsen niet. 

In de meeste gevallen kan er aan de achterkant van de woning een dakkapel geplaatst worden zonder dat hier een vergunning voor nodig is. Natuurlijk zijn hier wel een paar voorwaarden aan verbonden. Deze voorwaarden en meer informatie kunt u teruglezen op onze vergunning-pagina. 

Mocht u een dakkapel vergunning nodig hebben dan kan u dit altijd aan ons overlaten.