Dakkapel monteren Arnhem

Bent u woonachtig in omgeving Arnhem en opzoek naar iemand die bij u een dakkapel komt monteren voor een mooie prijs? Dan hebt u de juiste website aangeklikt!

Dakkapelmontage is gespecialiseerd in het monteren van dakkapellen. Wij hebben al jaren ervaring en vele tevreden klanten. 

Ons team bestaat uit gemotiveerde en hardwerkende werknemers. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Wat ons uniek maakt is dat wij kwalitatief hoogwaardige kapellen plaatsen voor een mooie prijs. Wij zijn van mening dat kwaliteit niet altijd duur betekent.

Vraag nu een vrijblijvende dakkapel offerte aan en  zie direct wat de kosten zijn.

Voordeel van dakkapel laten plaatsen

Wanneer u kiest om een dakkapel te laten plaatsen, kiest u voor veel voordelen. 

De meerwaarde van het huis zal stijgen dus een kapel laten plaatsen is zeker een goede investering. 

Dakkapellen worden vaak op een zolder geplaatst of op de eerste verdieping. Door het laten plaatsen van een dakkapel, creëert u een grotere ruimte. 

Ook biedt een dakkapel meer lichtinval en meer ventilatie. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om het dakkapel te laten voorzien van een ventilatierooster, een rolluik, insectenhor of een zonnewering.  

Prijs dakkapellen plaatsen in Arnhem

De prijzen van de dakkapellen worden berekend op basis van een aantal factoren. De prijzen kunnen dus helemaal uiteenlopen. Dit komt omdat er veel mogelijkheden zijn.

De prijs hangt af van het door u gekozen materiaal en de afmetingen. 

Materialen die wij aanbieden zijn o.a. hout en kunststof, de materialen kunt u ook combineren. Mocht u een beter inzicht willen krijgen in de prijzen dan raden wij aan om eens naar de dakkapel-prijzen pagina te kijken. 

Verschil tussen een prefab dakkapel en traditioneel dakkapel

Prefab is een kapel dat kan-en-klaar uit de fabriek komt. Een traditioneel-dakkapel is een kapel dat op maat gemaakt wordt met de hand. Deze sluit dan volledig aan bij de bouwstijl van uw woning. Het materiaal kunt u altijd zelf uitkiezen zowel bij de traditionele kapellen als bij de prefab kapellen. 

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is of wilt u nog meer informatie betreft de vergunning die u nodig hebt? Kijk dan op de vergunning pagina.