Dakkapel laten plaatsen omgeving Dordrecht

Dakkapelmontage komt regelmatig naar Dordrecht om mensen blij te maken met een nieuw kwalitatief hoogwaardig dakkapel. Als u opzoek bent naar een dakkapelspecialist regio Dordrecht dan zit u bij dakkapelmontage goed! Wij leveren de beste kwaliteit voor een super scherpe prijs. Bij ons kunt u alle kanten op als het aankomt op het kiezen van materiaal en afmetingen. Voor elke klant maken wij een gratis offerte op maat. Op onze website kunt u bij de pagina “dakkapel prijzen” een inzicht krijgen van de prijzen. 

Waarom dakkapelmontage.nl?

Dakkapelmontage heeft al jaren ervaring met het monteren van allerlei verschillende soorten dakkapellen. Ook zijn wij bekend met allerlei verschillende soorten woningen, denk aan; rijtjes woning, vrijstaande woningen of traditionele bouwwerken. Voor ons is geen enkele woning onmogelijk.
De dakkapellen die in Dordrecht het meest geplaatst worden zijn de kunststof dakkapellen. Dit komt omdat kunststof zeer weinig onderhoud nodig heeft, wat natuurlijk een groot voordeel is voor velen. Daarnaast wordt een kunststof dakkapel ook sneller geplaatst en gaat het materiaal langer mee dan hout. 

Natuurlijk hebben wij ook veel klanten die voor een houten dakkapel kiezen maar deze worden vaker op een woning met een klassieke bouwstijl geplaatst zodat de uitstraling in takt blijft. 

Of uw keuze valt voor hout of kunststof, voor allebei de materialen ontvangt u van ons altijd 15 jaar garantie. 

Dakkapel specialisten in Dordrecht

Ons team bestaat uit allemaal medewerkers die goed zijn opgeleid en alles van het vak afweten. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers klantvriendelijk zijn en plezier hebben in hun werk. Meedenken met onze klanten is iets wat we graag doen. Vaak zijn er mogelijkheden die goedkoper kunnen en dit laten wij u dan ook weten. 

Goedkope dakkapellen

Het is aan te raden om onze site af en toe in de gaten te houden. Wij geven namelijk regelmatig korting of houden interessante acties. Dit doen wij iedere maand. 

Op de pagina “Dakkapel actie” kunt u alle info terugvinden over de acties.