Dakkapel Elburg

Bent u iemand of kent u iemand die in Elburg woont en een dakkapel van hoge kwaliteit kan gebruiken? Of bent u opzoek naar een adviseur voor meer informatie te ontvangen over alle mogelijkheden van dakkapellen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! Dakkapelmontage beschikt over het beste team aan dakkapel-specialisten. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Het plaatsen van een dakkapel is bij ons binnen 1 dag gebeurt!

Heb ik een dakkapel vergunning nodig?

Dit verschilt per regio. Elke plaats in Nederland heeft zijn eigen voorwaarden als het aankomt op het plaatsen van dakkapellen. 

Vaak mag er aan de achterkant van de woning een dakkapel geplaatst worden zonder dat hier een vergunning voor nodig is. Let op, er zijn altijd standaard voorwaarden aan verbonden. Deze voorwaarden en meer informatie over een dakkapel-vergunning kunt u terugvinden op de pagina “vergunningen”. Ook kunt u op die pagina een vergunningcheck doen. Zo komt u snel te weten of u een vergunning nodig hebt of niet. 

Mocht het blijken dat er een dakkapel vergunning nodig is, dan kan u contact met ons opnemen en wij zullen dan de vergunning in no-time voor u regelen. 

 

Dakkapel mogelijkheden 

Bij dakkapelmontage kunt u alle kanten uit als het aankomt op het uitkiezen van een dakkapel. De dakkapellen die wij aanbieden zijn o.a. traditionele dakkapellen of prefab kapellen. 

De prefab kappel is een dakkapel dat kant-en-klaar uit de fabriek komt. Wel is het mogelijk om zelf het materiaal uit te kiezen. 

Betreft de traditionele-dakkapel: deze wordt op maat gemaakt en ter plaatse gemonteerd zodat het perfect aansluit op de bouwstijl. 

Daarnaast kunt u uit verschillende stijlen dakkapellen kiezen. Denk aan; een kapel met plat dak of met een schuin dak of misschien een verhoogde nok of zelfs een dubbele verhoogde nok. Er is vanalles mogelijk! 

 

Dakkapel adviseur Elburg

Omdat er zoveel mogelijkheden en opties zijn bieden wij een gratis adviseur aan.

Mocht u graag advies willen dan kan u contact met ons opnemen en wij gaan er dan voor zorgen dat er gratis een adviseur bij u langskomt!