Monteren van een dakkapel in Emmeloord

Dakkapelmontage staat bekend om het monteren van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen. Het is een bedrijf dat vakmanschap en klantenservice erg belangrijk vind. Omdat wij gespecialiseerd zijn in ons vak kunnen wij alle soorten dakkapellen en dakramen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. 

Wij willen graag bewijzen dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Bent u woonachtig in omgeving Emmeloord en zoekt u naar een mooi dakkapel? Kijk dan snel verder op onze site!

De duur van het plaatsen  

Dakkapelmontage kan in de meeste gevallen een dakkapel of dakraam binnen 24uur plaatsen. Na het akkoord gaan van de prijsofferte komen wij meestal binnen 3 weken het kapel plaatsen. Als er vergunning ter sprake komt dan kan dit afwijken, dan kunt u rekenen op +/- 6 tot 10 weken. 

Mocht er sprake zijn van een omgevingsvergunning voor regio Emmeloord dan kan u dit aan ons over laten. De tekeningen en de aanvraag die daarvoor nodig zijn wordt door onze architect geregeld. Weet u niet zeker of u een vergunning nodig hebt? Doe dan de vergunningcheck op onze website, deze kunt u terugvinden bij de pagina “vergunningen”.

 

De kosten van het aanschaffen van een dakkapel 

Dakkapelmontage is een bedrijf dat ernaar streeft om de laagste prijzen te kunnen voorzien als het komt om dakkapellen monteren. Zoals eerder vermeld vinden wij klanten service erg belangrijk en daarom vinden wij het nodig om dakkapellen te leveren van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast hoeft u geen aanbetaling te doen. Wij rekenen altijd pas af van zodra het dakkapel aan u wordt opgeleverd. 

Mocht u al een dakkapel offerte hebben, dan kan het best zijn dat u erop kunt besparen. Om hierachter te komen kan u de offerte aan ons laten zien en dan gaan wij voor u uitzoeken hoeveel u nog eventueel kan besparen. 

Ook kunt u op onze website een gratis offerte aanvragen. Dit doet u door naar de pagina “dakkapel offerte” te gaan.