dakkapel-montage-bovenkant

Dakkapel Etten-Leur

Goedkoop een dakkapel laten plaatsen in Etten-Leur? Dan bent u bij Dakkapel Montage aan  het juiste adres! Wij zijn snel, goedkoop, en plaatsen vakkundig een dakkapel in Etten-Leur.

Bij ons kunt u 100% maatwerk verwachten met een garantie van maar liefst 15 jaar! Benieuwd naar wat de kosten zijn? Op onze site kunt u dit direct uitrekenen via onze dakkapel offerte calculator. De prijs komt meteen in beeld!

dakkapel etten-leur

Perfect op maat gemaakte dakkapellen

Bij ons kunt u helemaal zelf bepalen hoe uw dakkapel in Etten-Leur eruit moet komen te zien. Wij bouwen namelijk op maat. U kunt niet alleen de materialen zelf bepalen maar ook de kleur en de afwerking.

Wij kunnen zelfs een dakkapel bouwen van meer dan 6 meter! Daarnaast kunt u kiezen uit de standaard hoogte van 150 cm of zelfs 175 cm. Zo krijgt u nog meer ruimte.

Wij kunnen een kunststof dakkapel plaatsen in Etten-Leur welke perfect aansluit bij de stijl van uw woning. U kunt bijvoorbeeld ook de kozijnen laten matchen bijvoorbeeld, of het glas laten voorzien van glasroedes. Alles is bij ons mogelijk!

Voor een snelle prijsindicatie kunt u onze dakkapel prijzen bekijken. Wilt u een gerichte prijs weten dan kunt u ook gratis gebruik maken van onze dakkapel offerte calculator. Hierdoor weet u direct wat de kosten zijn voor een dakkapel in Etten-Leur.

Dakkapellen geplaatst in Etten-Leur

dakkapel hoekhuis etten leur 3 meter kunststof plat dak
dakkapel in etten leur kunststof 3 meter
etten leur dakkapel kunststof wit

Een dakkapel in Etten Leur plaatsen in 1 dag

Snel in Etten Leur een dakkapel plaatsen is bij ons geen probleem. Wij plaatsen een dakkapel in Etten Leur in slechts 1 dag tijd. In de ochtend beginnen we met het voorbereiden van het dak. Wij maken de opening en plaatsen daarna de dakkapel naar wens. Aan het einde van de middag kunt u de nieuwe (zolder) kamer in gebruik nemen en inrichten!

Complete afwerking ook mogelijk

Niet alleen voor een dakkapel in Etten Leur laten plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor de afwerking aan de binnenzijde. 

Zo kunnen wij ook de wanden aanhelen, tussenwanden plaatsen, stucen, inbouwverlichting maken, en nog heel veel meer.

Niet alles qua afwerkingsmogelijk is in onze dakkapel offerte tool zelf aan te klikken, daarom kunt u het beste een afspraak maken met onze dakkapel adviseur. Hij komt gratis en vrijblijvend bij u langs in Etten Leur!

dakkapel afwerking binnenkant etten leur

Ook in Etten Leur een dakkapel vergunning nodig?

Ook in Etten Leur is een dakkapel vergunning nodig, maar in 9 van de 10 gevallen is dat alleen wanneer u de dakkapel aan de voorzijde of de zijkant van het huis laat plaatsen. Aan de achterkant van het huis is normaal gesproken geen vergunning nodig! U kunt dus vergunningsvrij bouwen.

Voor nieuwbouw woningen kunnen de regels anders zijn. Dit vindt u dan in het bouwbesluit terug. Heeft een van uw buren reeds een dakkapel, dan zal dat voor u geen probleem zijn om ook iets te laten plaatsen.

Samen met de buren is nog goedkoper

Dakkapel Montage is reeds een van de goedkoopste dakkapel bedrijven in Nederland. Bij ons kunt u eenvoudig de prijzen vergelijken met andere bedrijven omdat wij wel de prijzen op onze site hebben staan.

Bent u van plan om samen met de buren een dakkapel te laten plaatsen, dan kunt u bij ons extra korting krijgen. Zo profiteert u beide van een nog aantrekkelijkere prijs. Hiervoor neemt u het beste contact op, of u maakt gebruik van onze dakkapel offerte tool en kunt dan nog op extra korting rekenen.

Standaard geven wij 15 jaar garantie

Kunststof dakkapel de beste keuze?

Bijna iedereen in Etten Leur kiest voor een een kunststof dakkapel, en dat is niet zonder reden.

  • Kunststof dakkapellen zijn goedkoop
  • Kunststof dakkapellen hoeven niet iedere 5 jaar opnieuw geschilderd te worden
  • Kunststof heeft een langere levensduur dan hout en is daarom duurzamer
  • Dakkapellen van kunststof zijn onderhoudsarm en kleurvast
kunststof dakkapel almere prefab

Onze adviseur komt gratis langs

Aannemers in Etten Leur kunnen ook bij ons terecht

Ook aannemers en projectontwikkelaars kunnen bij Dakkapel Montage terecht voor een hoogwaardig dakkapel met 15 jaar garantie, zowel hout als kunststof. Samenwerken? Hiervoor kunt u het beste direct contact met ons opnemen.