Dakkapel Genemuiden

Dakkapelmontage is dé specialist in het leveren en plaatsen van kwalitatief hoge dakkapellen. Wij van dakkapelmontage komen op verschillende plaatsen in Nederland dakkapellen plaatsen waaronder ook Genemuiden. 

Als u opzoek bent naar een dakkapel specialist dan zit u bij ons goed. Wij vinden het belangrijk om te laten zien dat kwaliteit niet altijd duur betekent, daarom kan u bij ons terecht voor een goed kwalitatief en betaalbaar dakkapel.

 

Betaalbare dakkapellen | Genemuiden

Om een beter beeld te krijgen van wat een dakkapel kost, kunt u naar de pagina “dakkapel prijzen” gaan. Weet wel dat de prijzen altijd kunnen verschillen en dat het slechts een indicatie is. 

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als u kiest voor een dakkapel te laten monteren.
U zult moeten nagaan welke afmeting u graag wilt en wat voor materiaal er gebruikt mag worden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een prefab of traditioneel dakkapel kiezen. Bij beide gevallen kunt u het materiaal zelf uitzoeken. Denk aan; hout of kunststof. De materialen kunnen ook gecombineerd worden. 

Er zijn dus een hele hoop verschillende opties en daarom raden wij aan om gebruik te maken van onze gratis adviseur om er zeker van te zijn dat u niet teveel gaat betalen. 

Op die manier krijgt u een beter beeld van alle mogelijkheden en kunnen wij daarna een op maat gemaakte offerte opstellen.

 

Garantie op dakkapellen 

Omdat wij 101% achter ons product staan geven wij 15 jaar garantie op alle dakkapellen. Daarnaast krijgt u ook nog eens 10 jaar fabrieksgarantie erbij, dit geldt ook voor onze dakramen.
Bij de meeste bedrijven ontvangt u slechts 10 jaar garantie.
Wij van dakkapelmontage hebben al meer dan 20 jaar ervaring en hebben ruime kennis over onze producten. Wij vinden daarom dat al onze klanten voor alle dakkapellen en dakramen 15 jaar garantie moeten krijgen. 

Daarnaast raden wij aan om bij de pagina “dakkapel actie” een kijkje te nemen. Iedere maand houden wij een actie. Dit betekent dat u misschien wel flinke korting kunt ontvangen!