De beste dakkapel specialist in Gouda

Als u kiest voor dakkapelmontage dan kiest u voor de beste dakkapel specialist in Gouda. Wij hebben al veel tevreden klanten in de provincie Zuid-Holland en daar zijn we erg blij mee! Ons bedrijf is werkzaam in heel Nederland, dit betekent dat wij over een groot team specialisten bezitten en daar zijn we erg trots op! Dakkapelmontage bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar en klantentevredenheid vinden wij erg belangrijk. Al 25 jaar lang maken wij mensen blij met een mooi kwalitatief dakkapel tegen een scherpe prijs. 

 

De beste prijs voor een dakkapel 

Bij dakkapelmontage zal u nooit teveel betalen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij goede kwaliteit kunnen leveren voor een betaalbare prijs. Doordat wij veel klanten hebben kunnen wij korting krijgen bij onze fabrikant. Deze korting delen wij met u, vandaar dat wij onze dakkapellen kunnen aanbieden voor een mooi prijsje.

Wij raden aan om gratis gebruik te maken van onze dakkapel adviseur. Op deze manier zal u nooit teveel moeten betalen. Hij gaat samen met u naar alle mogelijkheden kijken en zodra u een besluit hebt genomen, gaan wij een gratis dakkapel offerte opstellen. 

Kijk ook eens naar onze dakkapel-actie pagina. Op deze pagina houden wij iedere maand een actie. 

 

Dakkapel vergunning – Gouda

Benieuwd of u een dakkapel vergunning nodig hebt in de omgeving Gouda? Alle informatie betreft een dakkapel vergunning kunt u terugvinden op de pagina “vergunningen”.
Ook hebt u de mogelijkheid om een gratis vergunningcheck te doen. Zo komt u er snel genoeg achter of u een vergunning nodig hebt om een dakkapel te laten plaatsen.
Blijkt het dat u een vergunning nodig hebt, stuur ons dan even een mailtje. Wij kunnen namelijk snel en eenvoudig een dakkapel-vergunning voor u regelen, dit is geheel gratis. 

 

Dakkapellen garantie

Omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben en uitstekende kwaliteit dakkapellen en dakramen leveren, vinden wij dat we 15 jaar garantie moeten geven op al onze producten. Veel bedrijven geven slechts 10 jaar garantie, maar wij geven 15 jaar garantie op dakkapellen en 10 jaar fabrieksgarantie!

Nieuwsgierig naar de verschillende soorten kapellen? Kijk dan verder op onze website!