Betaalbare dakkapellen Haarlem

Dakkapelmontage is een bedrijf gespecialiseerd in het monteren van dakkapellen en dakramen. Het bedrijf levert op verschillende plaatsen in Nederland dakkapellen waaronder Haarlem. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat we 100% achter ons product staan en daarom geven wij op alle dakkapellen en dakramen 15 jaar lang garantie. 

Klantentevredenheid vinden wij erg belangrijk en dat laten onze medewerkers duidelijk merken. 

Kwaliteits dakkapellen voor een scherpe prijs

Doordat wij op vele locaties dakkapellen verkopen o.a. in Haarlem, kunnen wij dakkapellen leveren voor een mooie prijs. Wij krijgen namelijk korting bij onze fabrikant en dit willen wij graag delen met onze klanten. 

Hoeveel een dakkapel kost kunt u bij ons direct uitrekenen via de online dakkapel offerte tool!

Dakkapel specialisten met meer dan 20 jaar ervaring

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met passie voor het vak. Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers plezier hebben in hun werk en dat ze klanten tevreden kunnen maken met de service die wij bieden.
Meedenken met de klanten is iets wat zeker niet mag ontbreken. Het gebeurt wel eens dat een klant een keuze heeft gemaakt maar dat het uiteindelijk op een eenvoudigere en goedkopere manier kan. Dit delen wij dan ook meteen mee. 

Dakkapelmontage wil natuurlijk op ieder adres in Haarlem en tevreden klant kunnen hebben. 

 

Dakkapel vergunning in haarlem

Benieuwd of u een vergunning nodig hebt om een dakkapel te kunnen laten plaatsen? Op onze website bij de pagina “vergunningen” hebt u de mogelijkheid om een vergunningcheck te doen. Wanneer u die test gedaan hebt en het lijkt erop dat u een vergunning nodig hebt, dan kan u contact met ons opnemen. Wij krijgen namelijk dagelijks de vraag of wij voor een vergunning kunnen zorgen. Dit kunnen wij dus snel en eenvoudig voor u regelen. 

Hebt u graag meer info betreft de prijzen, acties of dergelijke kijk dan gerust verder op onze site.  En wie weet tot gauw!