Het monteren van een dakkapel regio Landsmeer

Bent u aan het zoeken naar een dakkapel specialist in Landsmeer? Zoek dan niet verder! Dakkapelmontage is een bedrijf dat dakkapellen levert in heel Nederland, dus ook Landsmeer. Het bedrijf bestaat al vele jaren en beschikt dus over een gespecialiseerd team met echte vakkennis. Wij van dakkapelmontage vinden het een prioriteit om goede kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Onze functie bestaat niet alleen uit het plaatsen van een dakkapel maar ook het meedenken met onze klanten is erg belangrijk. 

Hoe ziet een dakkapel eruit?

Er zijn meer dan 30 verschillende soorten dakkapellen op de markt. Wanneer u besluit om een dakkapel te gaan aanschaffen dan is het wel zo verstandig om van te voren uit te zoeken voor welke materialen u gaat kiezen en wat de afmetingen zijn. Er zijn namelijk talloze opties mogelijk. Een aantal vragen die u zelf van te voren kunt stellen zijn:

  • Wil ik een houten of kunststof dakkapel? Of wil ik een combinatie van?
  • Hoe groot wil ik mijn dakkapel hebben?
  • Waar ga ik het laten plaatsen?
  • Wil ik rolluiken?
  • … 

Lijken deze vragen u te ingewikkeld en hebt u weinig verstand van dakkapellen? Schakel dan onze gratis adviseur in! 

Gratis dakkapel offerte

Wanneer u gebruikt wilt maken van onze gratis dakkapel adviseur dan kan u ons een mailtje sturen of eventjes opbellen. Na het telefoon gesprek zullen wij de adviseur bij u langs laten komen. Hij kan u precies uitleggen wat er allemaal mogelijk is en wat volgens hem de beste optie is voor een mooie prijs.

Na het bezoek van de adviseur zal u een gratis offerte ontvangen. Zo krijgt u een beter beeld van de prijsindicatie.  

Hoe wordt de prijs berekent?

Wanneer wij de prijs gaan berekenen dan houden wij rekening met het gekozen materiaal, de afmeting en eventuele bijkomende opties (bv. rolluiken). 

Al deze factoren spelen mee bij het bepalen van de prijs.