Dakkapel uitzoeken Leiderdorp

Leuk dat u op onze pagina terecht bent gekomen. U bent vast op zoek naar iemand die dakkapellen kan plaatsen! U bent bij ons aan het juiste adres. Dakkapellen laten plaatsen van uitstekende kwaliteit en voor een mooie prijs, dat is wat wij doen!
Klantenservice en klantentevredenheid is voor ons van groot belang. Wij van dakkapelmontage zijn werkzaam in heel Nederland, en komen daarom ook dakkapellen monteren in Leiderdorp. 

Direct een prijs weten? Ga dan naar dakkapel offerte.

Waarom dakkapelmontage?

Waarom u bij ons aan het juiste adres bent? 

  • Maandelijkse acties 
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gratis dakkapel adviseur en gratis offerte
  • Klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk
  • Een groot team aan opgeleide en gespecialiseerde vakmannen
  • Wij regelen de vergunning

Dakkapel korting

Bent u opzoek naar een niet te duur dakkapel maar wel van goede kwaliteit? Bekijk dan zeker eens onze “dakkapel actie” pagina. Iedere maand houden wij een andere actie. 

Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u grote korting kunt ontvangen of misschien zelfs iets gratis. Ook wanneer u na de offerte binnen 14 dagen akkoord gaat, zal u een korting ontvangen. Blijf dus zeker op de hoogte!

Garantie op dakkapellen en dakramen

Omdat wij 100% achter onze producten staan geven wij op alle dakkapellen en dakramen 15 jaar garantie. Naast die 15 jaar garantie krijgt u ook nog eens 10 jaar lang fabrieksgarantie. Bij de meeste bedrijven ontvangt u maar 10 jaar garantie. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en vinden daarom dat er 15 jaar garantie bij hoort. 

U betaald nooit te veel 

Ons bedrijf streeft er naar om de dakkapellen tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden voor de beste kwaliteit. U hoeft van te voren niks te betalen, er is dus geen sprake van een aanbetaling. Er wordt pas afgerekend van zodra het dakkapel daadwerkelijk geleverd is. 

Om een beter inzicht te krijgen betreft de prijzen, verwijzen wij u graag door naar onze dakkapel-prijzen-pagina. De prijzen die op de pagina staan is slechts een indicatie.