Dakkapel kiezen Maarssen

Dakkapelmontage is een groot bedrijf dat overal in Nederland dakkapellen en dakramen monteert, zo ook in Maarssen. Wanneer u opzoek bent naar een dakkapel voor een mooie prijs dan zit u bij ons goed. Wij kunnen garanderen dat u bij ons nooit iets teveel zal betalen voor een dakkapel. Mocht u iets in gedachten hebben en merken wij dat dit goedkoper kan, dan stellen wij u meteen op de hoogte. Wij van dakkapelmontage vinden de kwaliteit van de dakkapellen en de klantenservice heel belangrijk. Meer info over onze dakkapellen leest u hieronder terug.

 

Wat is de prijs van een dakkapel?

De prijs van een dakkapel verschilt per persoon. De ene persoon heeft andere voorkeuren dan de andere. Er bestaan namelijk +30 soorten dakkapellen. De dakkapellen die wij aanbieden zijn o.a. houten en kunststof dakkapellen. Op onze website kunt u bij de prijzen pagina een indicatie terugvinden van de verschillende prijzen per dakkapel. 

Daarnaast hebt u ook de mogelijkheid om bij ons een gratis offerte aan te vragen.

 

Tussen welke dakkapellen kan ik kiezen?

U kunt kiezen voor een prefab dakkapel en voor een traditioneel dakkapel.
Bij beide gevallen hebt u de mogelijkheid om het materiaal zelf uit te zoeken. Bij de traditionele versie heeft u meer customize optie dan bij een prefab kapel.
Wanneer u een dakkapel offerte gaat aanvragen dan kunt u meteen de verschillende mogelijkheden bekijken. Zo kunt u het materiaal uitkiezen, de kleur, het soort dak, kozijnen enzovoort… Een offerte aanvragen is helemaal gratis. 

 

Hoe onderhoud ik een dakkapel?

Sommige dakkapellen hebben wat meer onderhoud nodig dan anderen.
Bijvoorbeeld een houten dakkapel heeft meer onderhoud nodig dan een kunststof kapel.
Een kunststof dakkapel gaat heel lang mee maar moet wel af en toe schoongemaakt worden met een speciaal product. Een houten dakkapel geeft een heel mooie uitstraling aan het huis maar heeft helaas wel wat onderhoud nodig. Als u ieder jaar het dakkapel netjes verzorgt dan blijft het dakkapel er mooi uitzien. 

Wilt u graag meer informatie? Kijk dan snel verder op onze website.