Mooie dakkapellen in Maartensdijk

In Maartensdijk komt dakkapelmontage regelmatig dakkapellen plaatsen. Dakkapelmontage beschikt over een team dat door heel Nederland reist om allerlei mensen blij te kunnen maken met een nieuw dakkapel. Wanneer u voor dakkapelmontage kiest dan kiest u voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bestaan al meer dan 25 jaar en dat vieren we samen met onze nieuwe klanten. De korting die wij krijgen bij onze fabrikant, delen wij met de nieuwe klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen? Lees dan snel verder. 

Hoe vraag ik offerte aan?

Bij onze pagina “dakkapel offerte” pagina kunt u een gratis offerte aanvragen.
U zult eerst een keuze moeten maken of u voor een kunststof dakkapel wilt gaan of voor een houten. Wanneer u die keuze hebt gemaakt krijgt u een aantal vragen. Deze vragen zijn bijvoorbeeld: wat voor soort dak wilt u? Welk kozijn? Wat is de afmeting? Welk materiaal mag er gebruikt worden? Welke kleur voor uw dakkapel? En welke eventuele opties wilt u erbij? Aan de hand van al deze vragen zal er een offerte worden opgemaakt. 

Vind u het moeilijk om een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze dakkapel adviseur. Stuur ons even een mailtje of geef ons een belletje, dan gaan wij ervoor zorgen dat de dakkapel adviseur tot bij u in Maartensdijk langskomt. 

 

Wanneer heb ik een dakkapel vergunning nodig?

U zou u eerst moeten afvragen waar u het dakkapel laat plaatsen? Laat u het dakkapel aan de voorkant of zijkant van het huis plaatsen, dan is er bijna altijd sprake van een omgevingsvergunning. Aan de achterkant van het huis is in sommige gevallen geen vergunning nodig. Toch gelden er een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u teruglezen op onze vergunning-pagina. 

Ook kunt een gratis vergunningcheck doen, hierbij komt u snel te weten of u een vergunning nodig hebt. Als u een vergunning zou nodig hebben dan kunnen wij dit voor u regelen, als u dat zou willen. 

 

Dakkapel acties

Vergeet niet om onze dakkapel actiepagina in de gaten te houden. Iedere maand houden wij een actie waardoor nieuwe klanten o.a. korting kunnen krijgen op een dakkapel.
Ga dus snel naar de pagina en bekijk welke acties we deze maand in petto hebben!

Meer weten over de prijs, de klantenservice, de soorten dakkapellen..? Kijk dan snel verder op onze site.