Specialist in dakkapellen plaatsen regio S Hertogenbosch

In heel Nederland worden er dakkapellen geplaatst door dakkapelmontage. 

Bent u woonachtig in de regio brabant en op zoek naar een dakkapel monteur? Neem dan contact op met dakkapelmontage! Dit bedrijf heeft een groot team aan specialisten met vele jaren ervaring. Dankzij ons grote aantal klanten kunnen wij korting ontvangen bij onze fabrikant. Omdat wij klantenservice belangrijk vinden, delen wij deze korting met onze klanten.

Wat voor soort dakkapel moet ik kiezen?

Er zijn inmiddels +30 verschillende soorten dakkapellen op de markt. In de meeste gevallen wordt een dakkapel op maat gemaakt maar er bestaan ook dakkapellen die kant-en-klaar uit de fabriek komen. Het is belangrijk om op voorhand uit te zoeken welk formaat u nodig hebt en voor welk materiaal u gaat kiezen. Hebt u hier niet zoveel verstand van, dan kan u altijd onze gratis dakkapel adviseur inschakelen. Deze adviseur zal bij u in S Hertogenbosch langskomen om samen met u naar alle mogelijke opties te kijken. 

Het verschil tussen prefab en traditioneel 

Het grootste verschil tussen een prefab en traditioneel dakkapel is dat een prefab kapel al in de fabriek is gemaakt, hier valt dus bijna niks meer aan te customizen. Een traditioneel kapel is een dakkapel waarbij nog vanalles aan gedaan kan worden. 

Voor-en nadelen van prefab

Voordelen:

  • voordeliger dan een traditioneel dakkapel
  • weinig last van de verbouwing 
  • snel geplaatst

 

Nadelen:

  • kant-en-klaar dus weinig aan te veranderen

Voor- en nadelen traditioneel dakkapel

Voordelen:

  • geschikt voor ieder soort dak
  • veel customize opties
  • details onder de aandacht

 

Besloten om een dakkapel te gaan kopen? Neem dan snel contact met ons op, wij zullen ervoor zorgen dat u een dakkapel van uitstekende kwaliteit krijgt geleverd voor een aantrekkelijke prijs! Ook kunt u op onze website een vergunningcheck doen om erachter te komen of u een vergunning nodig heeft. Mocht u deze nodig hebben, dan kunnen wij dat voor u regelen.