Van donkere zolderkamer naar fijne werkplek met een dakkapel

Stop met de onmogelijke zoektocht naar een groter huis

Je bent nu al meer dan een jaar van de ene naar de andere bezichtiging aan het gaan en doet elke keer weer een nieuw bod. Eigenlijk weet je al dat het verspilde moeite is en er altijd wel iemand is die meer geld te besteden heeft en jouw droomhuis voor je neus wegkaapt. Het is om moedeloos van te worden en je merkt dat je de hoop om te verhuizen naar een ruimere woning op aan het geven bent.

Terwijl je eigenlijk zo graag een extra slaapkamer wilt hebben voor een van je puberende kinderen en zelf ook graag een ruimte zou hebben om op je gemak te kunnen werken. Nu wordt je in een online meeting nog wel eens gestoord door een van je kinderen die onverwacht eerder thuiskomt van school, omdat er les uitgevallen is.

werkplek door dakkapel

Op de zolder staan nu alleen maar dozen

Een nieuwbouwhuis is vanwege alle energiemaatregelen niet meer te betalen en aan een bestaand huis moet vaak zoveel gebeuren dat je een flink bedrag op moet tellen bij de koopprijs om de nodige verbouwingen uit te kunnen voeren. In je eigen huis wordt het echt te druk en zit je elkaar steeds vaker in de weg.

Heb je al eens gedacht aan de ruimte op zolder? Hier staan vaak spullen waar meer dan de helft van weggegooid kan worden. Het opruimen van de zolder is een klusje waar je geen tijd aan op wilt offeren en daarom laat je alles maar gewoon staan. Je komt nooit op die rommelige zolder om het niet te hoeven zien. Toch is dit zonde, want juist de zolder kan een uitweg zijn om te zorgen voor die extra ruimte waar je zo naar op zoek bent. De schuine kanten lijken de zolder vaak kleiner te maken dan hij daadwerkelijk is.

thuiswerken dakkapel werkplek

Een dakkapel zorgt voor een zonnige toekomst

Wat nou als je die schuine kanten weg zou denken. Dan ontstaat er ineens een grote oppervlakte die je helemaal naar eigen inzicht in kunt delen. Een dakkapel maakt dat deze gedachte werkelijkheid wordt en je nieuwe plannen kunt maken. Een grote en lichte dakkapel geeft jouw ongebruikte zolder nieuw elan en wanneer je de overgebleven schuine kanten van kastruimte voorziet, ontstaat er ook veel extra opbergruimte.  Met aan elke zijde van het dak een dakkapel komt het licht aan twee kanten binnen en zou je versteld staan van de grootte van je eigen zolder.

 

Thuiswerken op de mooiste plek van het huis

Altijd al willen werken in je eigen kantoor? Dan kun je deze droom eindelijk realiseren door een dakkapel te nemen.  Niemand stoort je op jouw eigen werkplek. Deze richt je naar je eigen smaak in met een handig bureau en een fijne stoel om op te zitten. Met een dakkapel op je huis zorg je voor een relaxte werkplek waar meer werk uit je handen komt dan ooit tevoren. Ook een logeerkamer behoort met een dakkapel ineens tot de mogelijkheden.thuis werkplek dakkapel

Wat kost een dakkapel?

Wil je weten wat een dakkapel kost, dan kun je onze dakkapel prijzen pagina bekijken om een globale indruk te krijgen, of een dakkapel offerte zelf direct berekenen bij ons op de site. Zo weet je direct wat jouw dakkapel gaat kosten.