Veka kozijn en draai kiep ramen

VEKA kozijn en draai kiep ramen

Onze kozijnen hebben net dat streepje voor. In het ontwerp wordt al rekening gehouden met onderhoudsvriendelijkheid en veiligheid. Zo worden onze kozijnen tot de meest veilige gerekend. De kozijnen kunnen het Nederlandse Politie Keurmerk dragen. Het bewijs bij uitstek dat de ramen inbraakbestendig zijn en dus een stootje van ongewenste gasten kunnen verdragen. Daarnaast kunnen de kozijnen ook over tal van andere technische keuringen beschikken (KOMO, RAL, IFT, inbraak werend SKG en nog vele andere).

U kunt kiezen uit diversen kozijnen. Of u nou meranti hardhout, kunststof of een aluminium kozijn wilt met draairamen, draaikiep ramen, verhuisramen, klepramen of schuiframen, alles is mogelijk. In de sponning zitten tochtstrippen. De sluiting is d.m.v. raamboompjes met kierstand en een telen-uitzetijzer.

Veel gebruikt zijn de draaikiep ramen met de ideale ventilatiestand aan de bovenzijde. Een kunststof kozijn is hier standaard mee uitgevoerd. De kunststof kozijnen kunnen aan de buitenzijde voorzien worden van een houtnerf, deze zijn in vele kleuren leverbaar.

Topline  NL

VEKA geeft u elke woning of dakkapellen een  eigen uitstraling. Deze

topkwaliteit kunststof kozijnprofielen klik hier voor meer infomatie over VEKA.

dakkapel offerte